TURA, S.L.

Metal·lúrgica TURA és una empresa dedicada al disseny, fabricació i muntatge d’estructures metàl·liques, per a tota mena de naus i/o edificis industrials.

Compte amb una oficina tècnica especialitzada en el disseny de les estructures metàl·liques i cobertes, donant un servei d’alta qualitat a enginyeries, constructores i empreses en general.

TÈCNIC

Sistema constructiu

El nostre sistema constructiu totalment tecnificat, amb soldadura homologada i equipada amb maquinària adequada per a l’aplicació i execució dels projectes, ens permet aconseguir una alta qualitat.

A Metal·lúrgica Tura, sempre complim amb les especificacions tècniques dels projectes, amb lliuraments acotats i amb la màxima qualitat dels materials.

Més de 20 anys al seu servei, més de 950 clients i un equip altament qualificat.

TRAJECTÒRIA

Estem ubicats a Manlleu (Barcelona), amb una trajectòria de més de 20 anys, ens hem especialitzat en la construcció d’estructures metàl·liques, cobertes i en el manteniment industrial d’empreses del sector agroalimentari o del sector de la indústria en general.

PROFESSIONALITAT

En tot aquest temps, més de 950 clients han confiat en el nostre treball i avalen la nostra professionalitat.

EQUIP HUMÀ

Disposem d’un equip humà altament qualificat per desenvolupar els projectes de construcció d’estructures metàl·liques i cobertes:
— Enginyeria i execució de projectes industrials.
— Fabricació i muntatge d’estructures metàl·liques, cobertes i serralleria.
— Manteniment i muntatges industrials.

LEGAL

HOMOLOGACIONS

Disposem de tot tipus d’homologacions necessàries per a realitzar tota classe de soldadura.

Té un projecte?
El podem ajudar.

Per una nova construcció, o una rehabilitació, nosaltres podem ajudar-lo amb el disseny i construcció d'estructures i cobertes.

Posis en contacte amb nosaltres sense compromís.